اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران رفتنی شد!

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران از شهردار تهران خواست که هر چه سریع‌تر مدیریت جدید شرکت بهره‌‌برداری مترو تهران را تعیین تا این مجموعه در سال جدید با انرژی مضاعف کار کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 17
کد خبر: ۲۳۳۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام آقامیری؛ رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران در جریان دویست و بیست و سومین جلسه شورای شهر تهران به افتتاح سه ایستگاه جدید مترو بهار شیراز در منطقه 7، آیت‌الله کاشانی در منطقه 5 و شهدای کن اشاره کرد و گفت: روز گذشته با حضور مسئولان شهری سه ایستگاه اشاره شده به همراه ورودی دو ایستگاه شهران و شهر زیبا به بهره‌برداری رسید.

 

وی با اشاره به اینکه خط 6 یکی از مهمترین خطوط مترو محسوب می‌شود، گفت: این خط در اواخر دهه 80 راه‌اندازی شد و چنانچه این خط کامل شود یکی از پرمسافرترین خطوط مترو محسوب خواهد شد.

 

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در این دوره از مدیریت شهری تاکنون 10 ایستگاه از خط 6 مترو به بهره‌برداری رسیده که 9 ایستگاه دیگر باقی مانده است و ان‌شاءالله در سال آینده ایستگاه‌های نجات‌اللهی، سرباز، شهدای 17 شهریور، میدان خراسان، حرم عبدالعظیم حسنی(ع) افتتاح و ان‌شاءالله خط 6 مترو در این دوره از مدیریت شهری تکمیل و کامل خواهد شد.

 

آقامیری از شهردار تهران خواست هر چه سریع‌تر مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران تعیین تکلیف کند تا با انتصاب فرد جدید در سال جدید این مجموعه بتواند با انرژی مضاعف به شهروندان خدمت کند./ تسنیم

ارسال نظر